Bevakning kring Popaganda

Skyddsbevakning har fått den stora äran att leverera Ordningsvakter till Popaganda den 20/7 2013.

Lite mer information om Popaganda och parkteatern:

I en tid av pojkbandshysteri och gubb-bandshybris, när nya, enorma betongkomplex till musikarenor verkar växa rakt ur jorden som en borg runt Stockholm, fortsätter vi i Popaganda med vår tillställning av motsatt karaktär. Vi börjar med att packa ner vår patenterade festivalstämning och några fantastiska popakter i picknickkorgen. Sen lämnar vi Södermalm för grönskans Djurgården där vi återvänder till Parkteaterns oas i Galärparken och bjuder återigen upp till en magisk dag i gräset.

Det är ju redan tredje året, så ni känner nog till konceptet nu, det som är lika enkelt som genialt: en dag, en park, en scen – och strålande popmusik. Vi har precis som tidigare finkammat bloggar och Soundcloudkonton, trängts på mörka klubbar och gått igenom obskyra bäst-just-nu-listor för att sätta ihop en purfärsk och underbar line-up att avnjutas i gräset på Stockholms bästa mini-festival.

I år äger Popaganda på Parkteatern rum den 20 juli, precis som vanligt på Parkteaterns scen i Galärparken ett stenkast från Djurgårdsfärjan eller Spårvagnsstationen. Vi håller på mellan klockan 16 och 22 och hittills klara akter är drömska elektrokonstnärerna i Postiljonen, vårt kanske klarast lysande och snabbast skjutna pop-stjärnskott just nu: Julia Vero, och Film Death, vars drömmande poplandskap, fött någonstans mellan den Åländska skärgården och den Stockholmska betongen, förmodligen kommer tonsätta hela din sommar.

VAD: Popaganda på Parkteatern
NÄR: 20 juli, kl 16-22
VAR: Hos Parkteatern i Galärparken
MER: Alla åldrar! Fri entré! Glöm inte picknickkorgen!

Hittills klara akter är:

POSTILJONEN
JULIA VERO
FILM DEATH

Fler artister tillkommer.

 

Läs mer på: http://www.popaganda.se/parkteatern/

 

Speak Your Mind

*