Skyddsbevakning söker Säljare!

 

 Söker Säljare!

 

 

Som säljare hos oss är du ytterst ansvarig för att utveckla försäljning och resultat för dina befintliga kunder samt för att bearbeta nya inom ditt tjänsteområde.


Bearbeta nya kunder i form av kundbesök, kalla samtal och prospektering


Skapa personliga affärs- och kundutvecklingsplaner


Planera och genomföra lokala kundaktiviteter


Aktivt arbete i CRM-system samt rapportering av resultat till regionchef


Kund- och resultatansvar

Vem är du? För att lyckas i rollen behöver du förutom flerårig försäljningserfarenhet också ha goda kunskaper inom säkerhetstjänster och försäljning av liknande tjänster är meriterande.
I säljarbetet är du driven, resultat inriktad och van att komma till avslut samtidigt som du är relationsskapande och har lätt att få kontakt med människor. Du trivs bra med att hålla i presentationer och kundaktiviteter, är kommunikativ och övertygande i din argumentation samtidigt som du är en god lyssnare och van att sätta dig in i kundens situation och behov. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kunskapsmässigt har du minst gymnasiekompetens. Har du genomgått någon eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller försäljning är det meriterande. Du har god datavana, är väl bekant med MS Office och har vana att använda CRM- och affärssystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, som ska bestå av CV och personligt brev/motivering till varför du söker, så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts enligt ök. En förutsättning för anställning inom Skyddsbevakning är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Vi arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och ser därför gärna kvinnliga sökanden.
Då urval sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2016-02-29.

 

Kontaktpersoner

Andréas Brännström, 08-93 69 01

andreas.brannstrom@skyddsbevakning.se

 

 

Speak Your Mind

*