The Janoskians på Hilton

Skyddsbevakning har fått till äran att sköta bevakningen kring Hilton,  då bandet  Janoskians  har valt  att bo på Hilton i Stockholm. Artisterna har dragit till sig en hel del fans och säkerheten har förstärks pga av detta.

Lite information om artisterna:

Med nästan 100 miljoner visningar är The Janoskians det senaste YouTube-fenomenet. Detta är fem unga killar från Australien, kända för sina Jackass-liknande stunts och pranks, men som också gör grym musik. Den 1 juni kommer bandet till Klubben i Stockholm för en exklusiv konsert. Biljetterna släpps lördag den 13 april kl 10.00. 

De fem killarna från Melbourne, Australien som är mellan 17-19 år började ladda upp olika pranks och stunts på sin YouTube-kanal. Klippen blev snabbt extremt populära och har på kort tid fått nära på 100 miljoner visningar. Förra sommaren skrev de skivkontrakt med Sony Music Australien och med första singeln ”Set This World on Fire” blev det succé direkt. Efter bara tjugofyra timmar gick låten direkt in #7:a på iTunes i Sverige! Singeln har dessutom även legat Topp 25 i bl a England, Australien, Nya Zeeland, Irland, Norge och Finland.

Beau Brooks (19 år), Jai Brooks (17 år), Luke Brooks (17 år), Daniel Sahyounie (19 år) and James Yammouni (17 år) som tillsammans bildar The Janoskians har en önskan till oss alla, och det är: “Don’t call us a F&$%ING boy band!” Denna “slogan” har – tillsammans med deras väldigt populära hashtag, #NotABoyBand – blivit ett digitalt stridsrop för deras armé av fans världen över, inte minst i Sverige.

De har redan erövrat den digitala världen och nu ger alltså The Janoskians sig ut på en världsturné för att ta övriga världen med storm. Den 1 juni kommer anti-pojkbandet till Stockholm och Klubben för en unik konsert. Det ska bli spännande. Det kommer bli annorlunda. Vi längtar!

Källa: Fryshuset

 

Speak Your Mind

*