Driven säljare till region Stockholm!

 

Driven säljare, region Stockholm!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bearbeta och erbjuda kunder helhetslösningar inom Säkerhet /bevakning, målet är att utveckla en kundstock. Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Du arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter
• Boka nya kunder via telefon

• Genomföra bokade möten ute hos kund

• Sälja och marknadsföra bolagets tjänster

• Minst en gång per vecka rapportera status avseende pågående och planerade åtgärder

• Ansvara för egen budget

• Följa de policys och föreskrifter som bolaget meddelar

Om företaget
Vill du bli en del av Skyddsbevakning , då är detta är ett gyllene tillfälle att komma in ett ungt expansivt företag där du som säljare har fantastiska karriärmöjligheter. Skyddsbevakning är en helhetsleverantör inom säkerhet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Har du arbetat med B2B är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från säkerhetsbranschen tidigare och är införstådd i vad det innebär att både förvalta och utveckla en kundstock.

Som person är du orädd, tävlingsinriktad och driven av att göra affärer. Du förstår vikten och möjligheterna av att hjälpa varandra, dela med sig av kompetens samt ge och ta feedback. Du har även en god förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara mycket drivande. Körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Andreas Brännström, telefon 0730-42 22 01 alt. andreas.brannstrom@skyddsbevakning.se
Om Skyddsbevakning
Skyddsbevakning är ett privatägt säkerhetsföretag som levererar bevakningstjänster av högsta klass till privatpersoner, företag och offentliga sektorn. Vi besitter med en bred kompetens inom ett stort antal säkerhetsområden och har en gedigen nationell och internationell erfaranhet. Från privat säkerhet, militär och Polis.

Vi är den personliga aktören som anstränger sig extra  för att situationsanpassa våra tjänster till våra kunder.

Speak Your Mind

*