Skyddsbevakning tecknar Ramavtal Med Kia

Skyddsbevakning Sverige AB har idag valt att teckna ett Ramavtal med Kia Motors Sweden AB. Skyddsbevakning kommer i framtiden att välja Kia som tjänstebilar till Väktarna samt tjänstemän.

Stora anledningen är att det är en mycket trafiksäker bil, samt att bilarna verkar passa vår verksamhet och dessutom har Kia 7 års nybilsgaranti.

Lite information om Kia:

Kia kom till Sverige 1997. I november 2003 tog Kia Motors Corporation över verksamheten i Sverige och bildade dotterbolaget Kia Motors Sweden AB. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar 50 personer.

Kia Motors Sweden har ca 90 återförsäljare och ca 110 serviceverkstäder spridda över landet. Företaget ansvarar för import, produktplanering, försäljning, service, utbildning, reservdelsadministration, marknadsföring och information för Kia i Sverige. Vi erbjuder även tjänster som t ex Kia Premium Service, Kia bilförsäkringoch Kia bilfinansiering för både privatpersoner och tjänstebilar/förmånsbilar/företagsbilar.

Kias modellprogram präglas av kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva bensin- och dieselmotorer till ett konkurenskraftigt pris.

Tack vare toppmoderna fabriker, specialutbildade servicetekniker och serviceprogram kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti från fabrik på alla Kia-modeller.

Idag rullar ca 70 000 Kia-bilar på våra vägar. Kia är det märke som har Sveriges mest lojala ägare. 72 % av de som köpte en ny bil 2011 har tidigare varit Kia-ägare.

 

Speak Your Mind

*